Alle batterijen vindt u bij batterij handel Battery Solutions Antwerpen

Bij Battery Solutions vindt u alle soorten batterijen die u maar kunt bedenken. Als professionele batterij handel in Antwerpen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment kwalitatieve batterijen. Van de allerkleinste batterijen voor horloges tot de allergrootste modellen voor camions en schepen: hier vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent!

Verkoop, montage en revisie van batterijen

Battery Solutions is een recent overgenomen bedrijf dat met een gemotiveerd team een nieuwe wind laat waaien in de batterij handel. Wij staan in voor de verkoop van kwalitatieve batterijen voor verschillende doeleinden, maar verzorgen ook de montage van batterijen voor industrie en scheepvaart en de revisie van fietsbatterijen. Wij beschikken over een groot assortiment en hebben nagenoeg alle modellen in voorraad.

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Onze batterij handel streeft een hoge graad van kwaliteit na, zowel voor ons assortiment als voor onze service. Onze prijzen zijn scherp ten opzichte van de rest van het marktaanbod, maar op vlak van kwaliteit hoeft u in geen geval in te boeten. Omdat wij gelegen zijn aan de afrit van de E19 in Ekeren zijn wij vlot bereikbaar en kunnen wij perfect de grote scheepswerven in de regio van Antwerpen ondersteunen, ook in dringende gevallen.

Snel en eenvoudig raadplegen

Het volledig assortiment van Battery Solutions in Antwerpen kunt u online raadplegen in onze catalogus. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft over een bepaald model, of indien u meer informatie omtrent onze producten wenst te bekomen. Zowel particulieren als bedrijven en industrie kunnen bij ons terecht!

 

Battery Solutions

Goteborgweg 2
2030 Antwerpen - België 

Battery Solutions

Onze Merken

  • Optima
  • Crown
  • Dyno Europe
  • Varta
  • Hankook
  • Xtreme